Solnyshko

Møter i Solnyshko holdes hver lørdag kl. 10.00.

Barneklubbens nye (yngste) gruppe: ”Solnyshko”(en liten sol eller barnesol) 

Gruppa ”Solnyshko” består av 5 barn fra 5 til 6 år. I løpet av 2009 ble det gjennomført 15 timer i vår semester og 14 timer i høst semester.

Hovedmål i undervisningen er utvikling av russisk muntlig tale og intellektuelle egenskaper. Undervisningen foregår en gang i uka på søndager fra kl. 16.30 til 18.00 i barnehage eller hjemme hos pedagog Larsen Anzhela Borisovna.

I løpet av 2009 bortsett fra undervisningen ble det avholdt forskjellige aktiviteter sammen med gruppa Gnomiki.

På slutten av vår semester før sommerferien organiserte foreldrene underholdings- og utviklingsprogram for barna ute foran huset til pedagog Anzhela i nærheten av den pittoreske Bukta.

Skoleåret i gruppa Solnyshko begynte med interessant og artig barnefest ”Veien til kunnskapens land”.

I oktober ble det avholdt barnefest ”Velkommen Den gylne Høsten!” Under forestillingen fikk foreldrene hjelp av bestemoren til Palina og Anton som spilte Høst vindunderlig. I tillegg deltok veteranen i Barneklubben Lyuba Rouget i barnefesten. Tusen takk!

I desember gjennomføre gruppa Solnyshko artig, interessant og fargerik Juletrefest med deltakelse av Julenissen (Ded Moroz), Snøhvit (Snegurochka), Vinter og en sjarmerende Gnom. Barna leste dikt, sang sanger og fikk etterventede gaver fra Julenissen til slutt. Alt ble avsluttet med tedrikking og piroger.